Antena Meniu Search
x

O tânără de 20 de ani a născut în baie, fără să știe că e însărcinată!

O tânără de 20 de ani din Scoția, Marea Britanie, a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, în baia din propria casă, fără să aibă idee că este gravidă. În toată perioada sarcinii, femeia a avut un ciclu menstrual normal.

de Redactia Observator

la 17.05.2019, 10:41

O tânără de 20 de ani din Scoția, Marea Britanie, a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, în baia din propria casă, fără să aibă idee că este gravidă. În toată perioada sarcinii, femeia a avut un ciclu menstrual normal.

Sophia Grace Johnson a venit pe lume în data de 10 mai 2019, fără ca mama ei, Stacey Porter, să bănuiască ceva.

Era o noapte ca oricare alta atunci când femeia, care avea impresia că are crampe abdominale, s-a îndreptat spre toaletă - locul în care avea să aducă pe lume o copilă de nota 10. 

În tot acest timp, iubitul lui Stacey, David, dormea dus pe canapea. Imediat după ora 4 dimineața, atunci când s-a trezit, bărbatul avea 60 de apeluri pierdute pe telefon. Nedumerit, s-a îndreptat spre camera de la etaj, moment în care a fost sunat din nou de iubită, care l-a anunțat că tocmai a născut și are nevoie de ajutor. 

Complet debusolat, căuta hainele în frigider

"Dormeam cu telefonul pe silențios, fără să știu ce se întâmplă în baie. E încă totul în ceață, dar cred că am fost trezit de țipete sau plânsete", a povestit el, pentru Daily Record.

"Nu înțelegeam nimic din ce se întâmplă, eram dezorientat. Paramedicii mi-au spus să îmi pregătesc bagajele dar dintr-un oarecare motiv căutam hainele în frigider", a spus bărbatul. 

"Totul s-a întâmplat atât de rapid. Într-un minut eram în toaletă, cu dureri de stomac, iar în clipa următoare dădeam naștere pe podea. Nu am știut că sunt însărcinată până când nu i-am văzut capul ieșind. A fost o naștere rapidă și David s-a trezit la doar câteva minute după. Oamenii m-au întrebat ce emoții am avut la momentul respectiv dar era totul în ceață, abia după am realizat că mi s-a schimbat viața", a povestit Stacey.

Copilă nou născută

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât femeia nu a avut niciun simptom de graviditate. Ba, mai mult, a dus o viață complet normală, din care nu s-a abținut de la mâncare sau alcool. În tot acest timp, tânăra a luat anticoncepționale și a avut menstruație normală.

"Am avut puține arsuri la stomac când am fost plecată (n.r. în vacanță), dar am crezut că este de la mâncarea picantă", a mai spus ea. 

Paramedicii au fost la fel de surprinși, atunci când au ajuns la domiciliul lui Stacey, imediat după naștere, însă grijile s-au spulberat rapid, după ce testele efectuate de medici au dus la concluzia că atât mama, cât și fiica, sunt perfect sănătoase.

"Ne-am adaptat, trebuie să o faci. Dar suntem norocoși că familia și prietenii ne-au fost alături încă de la naștere. Nu eram deloc pregătiți pentru asta dar învățăm pe măsură ce trec zilele", a mărturisit David.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O tânără de 20 de ani a născut în baie, fără să știe că e însărcinată!