Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ucigaş în libertate, căutat în Austria: a împuşcat mortal două persoane, inclusiv un primar, apoi s-a făcut nevăzut

Un vânător este căutat în nordul Austriei, după ce ar fi împuşcat mortal două persoane şi a fugit de la locul crimei. Potrivit CNN, una dintre victime este Franz Hofer, primarul din Kirchberg ob der Donau.

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 16:14

Ucigaş în libertate, căutat în Austria Ucigaş în libertate, căutat în Austria - Profimedia

Franz Hofer, primarul din Kirchberg ob der Donau, a fost ucis în satul Altenfelden, situat în regiunea austriacă Muhlviertel, lângă graniţa cu Germania şi Republica Cehă. Potrivit CNN, acesta nu a fost singura victimă. Un alt bărbat a fost împuşcat mortal, după foarte puţin timp, au declarat poliţiştii.

Vânătorul ucigaş, în libertate

O operaţiune amplă de căutare are loc acum în întreaga regiune, la sol şi din aer, cu elicoptere, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei lcale, Ulrike Handelbauer. Se crede că suspectul este înarmat şi periculos. Oamenii au fost avertizaţi să rămână în locuinţele lor.

Articolul continuă după reclamă

"Din nefericire, persoana căutată este, cel mai probabil, înarmată", spun forţele de ordine austriece. Incidentul a dat naştere unei dispute cu privire la dreptul de a purta arme de vânătoare.

Se pare că suspectul e o figură cunoscută în zona cu pricina. "Este o persoană dificilă", a declarat un localnic. Incidentul a şocat comunitatea şi a fost descris drept "o nebunie".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Ştiri externe » Ucigaş în libertate, căutat în Austria: a împuşcat mortal două persoane, inclusiv un primar, apoi s-a făcut nevăzut