Antena Meniu Search
x

Video Ucrainean filmat când mută o mină cu mâinile goale, în timp ce fumează o țigară: "Putin, unde te-ai dus?!"

Consilierul Ministrul Afacerilor Interne din Ucraina, Anton Gerashchenko, a publicat un video în care un ucrainean cară cu mâinile goale o mină anti-tanc și o duce într-o pădure, departe de șosea, scriu cei de la Unian.net.

de Redactia Observator

la 27.02.2022, 22:08

Ucrainean filmat când mută o mină cu mâinile goale, în timp ce fumează o țigară: "Putin, unde te-ai dus?!"
Ucrainean filmat când mută o mină cu mâinile goale, în timp ce fumează o țigară: "Putin, unde te-ai dus?!" - Nexta

Fără a mai aștepta intervenția geniștilor, care sunt antrenați să dezamorseze minele, un bărbat a decis să rezolve situația cât timp fumează și o țigară. Așa că a luat mina, unul dintre cele mai periculoase obiecte de manipulat, și a dus-o la marginea unei păduri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"În Berdyansk, o mină a fost găsită lângă un pod și mai multe case - un om obișnuit ucrainean cu o țigară în gură a dus-o cu mâinile goale la marginea unei păduri. Putin, unde te-ai dus?! Poporul ucrainean este invincibil", a scris Gerashchenko.

Romii ar fi furat un tanc rusesc, în mijlocul nopţii, într-un sat din sudul Ucrainei

Localnicii din satul Liubimovka, din regiunea Herson, au declarat pentru Unian, agenţie independentă de ştiri din Ucraina, că mai mulţi romi ar fi sărit în ajutorul trupelor de apărare şi au furat un tanc al invadatorilor ruşi, în noaptea de 27 februarie.

"Regiunea Herson e în alertă. Romii au furat un tanc în satul Liubimovka. Repet. Romii. Tanc. Furat. De la ruşi", a scris un localnic pe o reţea de socializare, conform UNIAN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Ucrainean filmat când mută o mină cu mâinile goale, în timp ce fumează o țigară: "Putin, unde te-ai dus?!"