Antena Meniu Search
x

UIMITOR! În doar 24 de ore a suferit 27 de infarcte şi medicii l-au readus la viaţă de tot atâtea ori

Practic, Ray Woodhall recunoaşte că a urit de 27 de ori în 24 de ore, suferind 27 de infarcte, dar o echipă de medici a reuşit tot atâtea miracole şi l-au readus la viaţă.

Practic, Ray Woodhall recunoaşte că a urit de 27 de ori în 24 de ore, suferind 27 de infarcte, dar o echipă de medici a reuşit tot atâtea miracole şi l-au readus la viaţă.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani, tatăl a trei copii, juca fotbal când a suferit primul atac. Au urmat apoi alte 26, la spital. Şi după fiecare în parte medicii au reuşit să îl readucă la viaţă. Acum s-a reîntâlnit cu echipa medicală care l-a salvat şi emoţiile au fost extrem de mari.

"Mi-au spus că nu au auzit vreodată de cineva care să moară de atâtea ori, dar le-am amintit că singurul motiv pentru care mai sunt încă aici sunt doar ei.", a declarat bărbatul.

Norocul nu a fost doar că la spital a găsit o echipă de medici şi asistente care au crezut tot timpul că îl pot salva, ci şi faptul că după primul atac, cel de la stadion, când şi-a revenit singur, un spectator misterios a sunat la urgenţă şi a chemat o ambulanţă. S-a dovedit că spectatorul era un asistent medical aflat în afara programului, ieşit la plimbare.

Ray îşi aminteşte că după fiecare atac îşi revenea şi avea senzaţia că adormise, aşa că de câteva ori şi-a cerut scuze medicilor că îl ia somnul, până când i s-a spus că nu dormea, ci a avut un infarct. Şi apoi incă unul, şi încă unul, de 26 de ori.

Şeful echipei de cardiologi care l-a salvat pe Ray a declarat că până la el, cele mai multe infarcturi cosnecutive la un pacient pe care le văzuse au fost şapte, iar cel care le-a suferit nu a supravieţuit.

În fotografie, Ray, în camaşă roz, alături de echipa care i-a salvat viaţa de 27 de ori în 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » UIMITOR! În doar 24 de ore a suferit 27 de infarcte şi medicii l-au readus la viaţă de tot atâtea ori