Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ultima postare pe Facebook a Sorinei, sora Mariei, românca asasinată în Spania, e sfâşietoare

Marian Marian a fost executată în stil mafiot la Zaragoza, în Spania, în faţa casei în care locuia împreună cu sora ei, Sorina, şi cu părinţii lor. Tânăra de 29 de ani a fost împuşcată de doi bărbaţi. Sora ei are o ultimă postare pe Facebook cutremurătoare.

de Redactia Observator

la 23.11.2018 , 10:45

Marian Marian a fost executată în stil mafiot la Zaragoza, în Spania, în faţa casei în care locuia împreună cu sora ei, Sorina, şi cu părinţii lor. Tânăra de 29 de ani a fost împuşcată de doi bărbaţi care sunt de negăsit, la mai bine de 40 de ore de la crimă. Sora ei are o ultimă postare pe Facebook cutremurătoare.

Martorul cheia al crimei, Sorina, 32 de ani, este sora mai mare a Mariei, victma teribilului asasinat de miercuri seara. Fostă voleibalistă de top în România, cu sute de meciuri în Divizia A, inclusiv la fosta campioană CSM Târgovişte, aceasta se stabilise de puţină vreme în Spania, alături de familia ei.

Ultima ei postare pe contul de Facebook datează din august, când a publicat o fotografie alături de Maria şi a scris: "Mi hermana!❤️" (sora mea). Cele două apar în foarte multe poze împreună atât pe contul de pe reţeaua de socializare a Sorinei, cât şi cel al Mariei.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sorina este cea care a ţinut-o în braţe pe Maria în faţa casei lor, după ce a fost împuşcată. Poliţia a făcut publice mai multe detalii din anchetă şi a reconstituit filmul asasinatului.

Maria a fost împuşcată direct în inimă

Anchetatorii au stabilit că în seara crimei Maria şi sora ei Sorina s-au întors de la cumpărături şi în jurul orei 20:30 au intrat cu maşina în curtea casei în care locuiau împreună cu mărinţii, la Movera, o suburbie a Zaragozei, pe strada Torre Urdaiz. Cele două fete s-au dat jos şi au mers în casă, apoi Maria a ieşit să ia bagaje din maşină.

A fost momentul în care doi bărbaţi mascaţi au ieşit din întuneric şi s-au apropiat de Maria. Unul dintre ei a împuşcat-o direct în inimă, cu un pistol de calibru mic. "A tras de foarte aproape, dintr-o parte, glonţul a intrat direct în inimă.", spun surse din anchetă citate de heraldo.es.

Cei din casă, părinţii Mariei şi Sora ei au ieşit imediat afară după ce au auzit împuşcătura. Sorina a luat-o în braţe, mama fetei a sunat la ambulanţă. Când au sosit medicii Maria murise deja.

Deşi iniţial s-a spus că cei doi suspecţi au fugit cu o maşină roşie sau vişinie, poliţia a stabilit că de fapt ei au plecat pe jos, fiind văzuţi de mai mulţi vecini ai familiei româncei.

Poliţia nu a reuşit încă să dea de urma cirminalilor, dar sursa citată mai scrie că ancheta se bazează pe o reglare de conturi. Iubitul Mariei e în închisoare, arestat pentru trafic de stupefiante, şi el va fi audiat de anchetatori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Ultima postare pe Facebook a Sorinei, sora Mariei, românca asasinată în Spania, e sfâşietoare