Antena Meniu Search
x

Foto Un artist italian faimos s-a pozat cu Vladimir Putin la Soci: "Se spun multe lucruri ciudate despre dvs". Răspunsul preşedintelui rus

Ciro Cirullo, un cunoscut tânăr artist stradal italian, cunoscut sub pseudonimul "Jorit", a vorbit cu preşedintele rus Vladimir Putin şi s-a pozat cu acesta miercuri seara în timpul unui forum al tinerilor la Soci, informează ANSA.

de Redactia Observator

la 07.03.2024, 15:22

Vladimir Putin la Soci
Răspunsul preşedintelui rus - Profimedia

"Se spun o mulţime de lucruri ciudate despre dumneavoastră în Italia", i-a spus artistul, la care Putin a răspuns: "sigur, doar nu mă ciupi ca să te asiguri că sunt o persoană reală".

Jorit s-a pozat cu Putin la Soci

Printre lucrările lui Jorit se numără o pictură murală cu un copil în lacrimi sub bombe la Mariupol, portul ucrainean de la Marea Azov aflat în regiunea Doneţk, care a fost cucerit de trupele ruseşti în 2022.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ideea a fost de a arăta problemele copiilor din Donbass întregii lumi", a declarat artistul. "Mass-media occidentală distorsionează adesea realitatea. Ele vorbesc despre suferinţa copiilor dintr-o ţară, de exemplu, dar tac despre ceea ce se întâmplă în cea vecină'', a adăugat acesta, potrivit Agerpres.

Între timp, o altă pictură murală a acestuia, care o înfăţişează pe Ornella Muti, a fost dezvelită la Soci în prezenţa actriţei, în cadrul unui festival de artă stradală la care participă 25 de artişti din 11 ţări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un artist italian faimos s-a pozat cu Vladimir Putin la Soci: "Se spun multe lucruri ciudate despre dvs". Răspunsul preşedintelui rus