Antena Meniu Search
x

Un avion cu români a fost întors din drum şi înconjurat de forţe de securitate

Un avion plin cu români a fost întors din drum şi înconjurat de mascaţi, în Franţa.

Vezi și

 Un avion plin cu români a fost întors din drum şi înconjurat de mascaţi, în Franţa. Poliţiştii au descins la bord în timp ce pasagerii tremurau de spaimă la gândul că înăuntru ar putea fi o bombă. Căpitanul aeronavei a luat decizia să facă drum întors din motive de securitate. Un pasager nu se afla la bord, deşi bagajul său a fost înregistrat.

Ca într-un film cu terorişti, avionul a fost înconjurat la aterizare de forţe de ordine. Pasagerilor li s-a cerut să rămână calmi. Câţiva poliţişti au urcat la bord în timp ce alţii controlau bagajele suspecte.

Prima explicaţie a fost că este o problemă la computerul de bord. După 45 de minute de tensiune, în care toată lumea s-a temut că cineva a pus o bombă, pasagerii au fost rugaţi să coboare iar zborul a fost anulat.

Avionul, cu 131 de pasageri la bord a decolat ieri de pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris la ora 4 şi 6 minute, cu o întârziere de o jumătate de oră. După 57 de minute petrecute în aer, aeronava s-a întors brusc. În primă fază, pasagerilor li s-a spus că cineva şi-a lăsat bagajele la cală dar n-a mai urcat în avion.

Au avut un bagaj care n-a avut pasager şi s-au întors înapoi din timpul zborului din motive de securitate. Oficial, pe site-ul Air France, de vină pentru acest incident este o grevă spontană a angajaţilor.

85% din zborurile companiei au fost anulate ieri din acest motiv. Pasagerii au fost cazaţi la hotel iar costurile au fost suportate de companie. Acum câteva ore, ei au ajuns, în sfârşit, în ţară cu o cursă specială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un avion cu români a fost întors din drum şi înconjurat de forţe de securitate