Antena Meniu Search
x

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit intr-o parcare din Florida. Trei oameni si-au pierdut viata

Parcarea unei zone industriale din Florida s-a prefacut, dintr-o data, intr-un infern. Mai multe masini au fost cuprinse de flacari, dupa ce un mic avion s-a prabusit chiar in mijlocul lor.

Vezi și

Niciuna dintre cele trei persoane aflate la bord nu a supravietuit. Pompierii cred, insa, ca este un adevarat miracol ca nu s-au inregistrat victime si la sol.

Accidentul s-a produs la cateva minute dupa ce avionul decolase de pe aeroportul din Fort Lauderdale, cu rezervoarele pline de carburant. Pilotul a incercat sa revina pe aeroport, dar nu a mai reusit. Aeronava s-a prabusit pe un teren unde erau aduse automobile sechestrate pentru parcare ilegala.

Cateva masini si chiar o ambarcatiune, depozitata in parcare, au fost cuprinse de flacari. Cele trei persoane de la bordul avionului au murit pe loc. Unul dintre pasageri urma sa se casatoreasca peste cateva zile, iar celalalt era tatal sau. Se pare ca pilotul era foarte experimentat. Dintre cei aflati la sol, nimeni nu a fost ranit, dar cativa oameni au scapat ca prin minune.

Focul era atat de intens incat, la inceput, pompierii nici nu si-au dat seama unde se afla avionul. Ei au reusit, totusi, in scurta vreme, sa stinga flacarile, care au lasat in urma o priveliste amintind de urmarile unui bombardament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit intr-o parcare din Florida. Trei oameni si-au pierdut viata