Antena Meniu Search
x

Un băiat de 13 ani a murit lovit de fulger, pe o plajă din New York. Alți 4 copii și 2 adulți au scăpat cu viață. ”S-a simțit ca o furnicătură puternică”

Un copil de 13 ani a murit după ce a fost lovit de fulger pe o plajă din New York. Alte șase persoane, adulți și copii, au fost atinși de fulgerele apărute din senin, însă aceștia sunt în afara oricărui pericol acum.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.08.2021, 22:31

Furtună cu fulgere și tunete la malul mării
Un băiat de 13 ani a murit lovit de fulger, pe o plajă din New York. Alți 4 copii și 2 adulți au scăpat cu viață. ”S-a simțit ca o furnicătură puternică” - Profimedia Images

Carlos Ramos, în vârstă de 13 ani, din Bronx, a murit la spitalul Jacobi Medical Center. Copilul s-a numărat printre cele șapte persoane lovite de fulger în timp ce se relaxau pe plaja Orchard Beach, din Bronx, vineri după-amiază.

Printre răniți se numără și o fetiță de 13 ani, Stacy Salvidar, care le-a povestit medicilor că un fulger a atins-o când fugea spre adăpost alături de părinții și surorile ei. 

„Un fulger imens a lovit a lovit în fața mea”, a povestit fetița, potrivit ABC. ”Tremuram toată și a început să îmi curgă sânge din gură”, a adăugat ea. Și-a pierdut cunoștiința și când s-a trezit era deja în ambulanță. “Fulgerul s-a simțit ca o furnicătură puternică, chiar a durut foarte tare”, a spus fetița, care se recuperează în acest moment în spital.

De fulger au mai fost loviți un bărbat de 41 de ani, o femeie de 33 de ani și alți trei copii: doi băieți de 14 și 15 ani și o fată de 12 ani. Toți sunt în afara oricărui pericol în acest moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Un băiat de 13 ani a murit lovit de fulger, pe o plajă din New York. Alți 4 copii și 2 adulți au scăpat cu viață. ”S-a simțit ca o furnicătură puternică”