Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat a bătut un preot, după ce părintele nu a reuşit să scaneze cartela de tren suficient de rapid, în SUA

Un preot a fost bătut de către un alt bărbat, după ce nu a reuşit să scaneze cartela de la tren suficient de rapid. Omul recalcitrant l-a lovit cu pumnul pe părinte, invocând totodată că a simţit nevoia să dea în cineva. Incidentul a avut loc în New York, SUA.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 10.01.2021, 09:04

Omul era supărat că preotul nu se mişcase suficient de rapid
Un preot catolic în vârstă a fost lovit cu pumnul, chiar în timp ce se străduia să-și introducă cartela de tren în aparatul de scanare. - NYPD
  • Un preot catolic a fost lovit de un bărbat recalcitrant
  • Atacatorul simţea nevoia să lovească pe cineva

Imagini terifiante surprinse de camerele de supraveghere. Dispozitivele de înregistrare au surprins momentul în care un preot catolic în vârstă a fost lovit cu pumnul, chiar în timp ce se străduia să-și introducă cartela de tren în aparatul de scanare.

Frederick Kurr, în vârstă de 74 de ani, avea probleme să treacă de turnichetul de la respectiva staţie situată în cartierul Bronx, din New York, SUA.  În timp ce încerca zadarnic să facă aparatul să-i accepte cartela, un alt bărbat a trecut prin turnichetul de lângă el, înainte de a se opri și a se holba la părinte, de parcă ar fi vrut să-i ofere ajutor.

Cu toate acestea, după câteva clipe, bărbatul mai tânăr, purtând o glugă și o mască, care îi ascundeau o bună parte a feței, l-a lovit cu pumnul în faţă pe domnul Frederick. Omul era supărat că preotul nu se mişcase suficient de rapid. 

''Nu striga'', i-ar fi spus victimei când a ţipat după ajutor, potrivit dailystar.co.uk.

Motivele invocate

Se pare că justificarea bărbatului, după ce a recurs la neaşteptatul gest, a fost de asemenea una surprinzătoare, în joc nefiind doar faptul că preotul se mişcase prea încet în faţa turnichetului. 

''Simțeam doar să dau cu pumnul în cineva'', ar fi spus atunci acesta.

Părintele a refuzat inițial asistență medicală la fața locului, dar mai târziu a mers la un centru medical, unde a fost tratat pentru dureri de gât cauzate de lovitură, au spus polițiștii.

''Să fii lovit cu pumnul fără niciun motiv, este trist'', a declarat fiica preotului, Heidi Kurr.

Atacatorul părintelui rămâne în libertate până la această oră. Poliţia din New York a lansat joi filmările șocante ale atacului, în speranța că atacatorul poate fi identificat și adus în fața justiției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a bătut un preot, după ce părintele nu a reuşit să scaneze cartela de tren suficient de rapid, în SUA