Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit înecat după ce a încercat să salveze viaţa unui străin prins de curenţi, în Marea Britanie

Un bărbat în vârstă de 22 de ani din Blackpool, Regatul Unit, a murit înecat după ce a sărit în mare pentru a salva viaţa unui străin aflat în pericol.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 02.08.2021, 10:20

Bărbatul încerca să il salveze pe străin
Bărbatul încerca să il salveze pe străin - Profimedia

Alex Gibson a sărit în apă vineri dimineaţa, aproape de debarcaderul de Nord al oraşului Blackpool, în jurul orei locale 4:20, după ce a văzut că un alt bărbat era în pericol de înec. Echipajul de la Ambulanţă s-a grăbit să îl ajute pe tânăr, fiind necesară şi intervenţia unui elicopter, transmite The Independent

Victima ar fi reuşit să iasă din mare, însă starea lui era critică. El a fost transportat la un spital din oraş pentru acordarea îngrijirilor medicale. Între timp, medicii au declarat decesul tânărului. „Am primit un apel de la poliția din Lancashire cu o actualizare a accidentului și s-a confirmat că a murit. Poliţia cercetează în continuare cauzele care au dus la moartea bărbatului" a declarat, purtătorul de cuvânt al HM Coastguard.

Bărbatul înecat a fost preluat de un elicopter

Tânărul era angajat la un magazin din Blackpool, care a fost închis a doua zi după tragedie. Într-o postare, proprietarii au transmis prin care regretă pierderea colgului lor. Alex a fost cu adevărat un tânăr uimitor.

"Toți prietenii săi pot spune că era un băiat inteligent, muncitor, plăcut, grijuliu și, literalmente, nu ar face rău nici măcar unei muște. Este un adevărat erou, înecat sacrificându-și viața pentru a-l ajuta pe altul. A fost iubit de toți colegii săi de muncă și ne este foarte dor de el. Gândurile noastre se îndreaptă către toată familia lui”, au transmis colegii tânărului.

O pagină a fost lansată pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru familia lui Gibson care să ajute la plata costurilor de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a murit înecat după ce a încercat să salveze viaţa unui străin prins de curenţi, în Marea Britanie