Antena Meniu Search
x

Un bărbat care a aruncat un bebeluş în aer şi l-a scăpat în cap, provocându-i răni grave, a fost condamnat la închisoare în Anglia

Ryan Marsh, un englez de 24 de ani, a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare, cu executare, după ce a provocat răni grave unui bebeluş de numai câteva luni.

de Redactia Observator

la 28.05.2021, 12:26

Bărbatul condamnat la închisoare în Anglia are 24 de ani
Bărbatul care a scăpat un bebeluş în cap stă mai mult de doi ani în închisoare - Teessidelive via Mirror Online
  • Incidentul s-a petrecut în martie anul trecut.

Incidentul s-a petrecut în martie anul trecut, când Ryan Marsh a scăpat în cap bebeluşul, iar micuţul s-a ales cu leziuni grave la nivelul creierului, având şi acum sechele.

Conform Mirror Online, Ryan Marsh le-a spus iniţial anchetatorilor că micuţul i-a alunecat din greşeală din braţe. Medicii însă nu au fost de acord cu declaraţia acestuia şi le-au transmis anchetatorilor că bebeluşul a suferit rănile respective în urma unei traume.

În cele din urmă, bărbatul de 24 de ani a recunoscut că, pe fondul consumului excesiv de alcool, a început să se joace cu bebeluşul şi l-a aruncat în aer scăpându-l în cap la aterizare.

Mama bebeluşului, extrem de afectată de incident

În faţa magistraţilor, mama micuţului a transmis un mesaj emoţionant precizând că nu a înţeles cum a fost posibil ca viaţa lor să se transforme atât de dramatic din momentul respectiv. Micuţul are numeroase sechele şi şanse minime să se mai recupereze total. Copleşită de situaţie, mama copilului a avut şi ea nevoie, în mai multe rânduri, de intervenţia unor specialişti pentru a trece peste mai multe momente neplăcute.

Femeia a ţinut să precizeze şi că nu înţelege motivul pentru care Ryan a negat incidentul iniţial. Judecătorul Howard Crowson a afirmat că "sper ca sentinţa dată să aducă un pic de linişte familiei micuţului".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un bărbat care a aruncat un bebeluş în aer şi l-a scăpat în cap, provocându-i răni grave, a fost condamnat la închisoare în Anglia