Un bărbat care şi-a ucis bebeluşul a implorat o altă femeie să aibă un copil cu el: „O să fiu un tată bun”

De Larisa Andreescu.
Publicat: 06.12.2020, 18:47.
Actualizat: 06.12.2020, 18:40

Un tată din Ucraina care şi-a ucis bebeluşul pentru că plângea, a rugat o altă femeie să facă un copil cu el, cu câteva luni înainte de a fi închis pentru fapta sa.

Criminal

Un bărbat care şi-a ucis bebeluşul a implorat o altă femeie să aibă un copil cu el

iStock | Getty Images

Joseph Ray, în vârstă de 32 de ani, a implorat o femeie să rămână însărcinată cu el, minţind că şi-a pierdut fetiţa în vârstă de 2 luni, după ce a găsit-o moartă în pat. I-a spus inclusiv că „va fi un tată bun”, fără vreo remuşcare pentru faptul că micuţa Ava pierise în mâinile sale.

El a contactat-o pe femeie pe reţelele de socializare în 2018, la 6 ani după ce şi-a omorât copila fără milă în Prestonpans, East Lothian.

„Mi-a spus că fiica lui a murit tragic şi mi-a cerut să aibă un copil cu mine. Mi-a părut rău de el. Mi-a spus că o să fie un tată bun. Nu ştiam nimic până în momentul în care i-am văzut numele în ziar. Inima mea s-a oprit literalmente”.

Mama a trei copii a povestit cum Joseph Ray i-a trimis inclusiv fotografii nud şi s-a oferit în mod repetat să aibă grijă de copiii ei. A jurat inclusiv „pe mormântul fetei” că nu este interesat doar de aspectul fizic, a povestit femeia.

A aflat că este condamnat pentru crimă la doar câteva săptămâni înainte să îşi primească sentinţa oficială.

„Era la tribunal ştiind ce făcuse, dar el încerca să aibă un copil cu mine. Este înfricoşător.”

Potrivit The Sun, Joseph Ray a fost închis luna trecut pentru şapte ani, în cazul uciderii propriei fetiţe, în vârstă de doar două luni la acel moment.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.