Antena Meniu Search
x

Un bărbat căsătorit şi-a otrăvit amanta gravidă, pentru a face un avort spontan, în Marea Britanie

Un bărbat căsătorit a fost arestat după ce şi-a otrăvit cu bună ştiinţă amanta dorind să-i provoace un avort spontan. Planul acestuia de a scăpa de copilul nedorit i-ar putea aduce însă câţiva ani buni de închisoare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.04.2021, 22:42

Darren Burke
Un bărbat căsătorit şi-a otrăvit amanta gravidă, pentru a face un avort spontan, în Marea Britanie - Facebook/Darren Burke

Darren Burke, din Windsor, Berkshire, director adjunct pentru programul de telecomunicații al serviciilor de urgență este acuzat de otrăvirea amantei sale cu scopul bine intenţionat de a-i provoca femeii un avort spontan.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a făcut rost de mifepristonă, un medicament prescris de medici pentru a provoca avorturi în stadiile incipiente ale sarcinii și i l-a dat Laurei Slade, tânăra cu care întreţinea relaţii intime pe ascuns. Medicamentul acţionează prin blocarea hormonului de progesteron, necesar avansării unei sarcini.

Bărbatul se consideră nevinovat

Pus sub acuzaţie, acesta nu a dorit să facă niciun comentariu în sala de judecată, vorbind doar în momentele în care a fost nevoit să îşi confirme numele, data naşterii şi adresa. Nu a pledat vinovat pentru acuzaţiile care i se aduc, între care cea de furnizare ilegală de otravă pentru avort spontan şi cea de provocare a unui avort spontan cu bună intenţie, potrivit Mirror.

Potrivit procurorilor, Burke „a furnizat în mod ilegal o otravă și anume mifepristonă, știind că acelea au fost destinate a fi utilizate ilegal sau utilizate cu intenția de a induce avortul spontan” și „a administrat ilegal [medicamentul] cu intenția de a induce un avort spontan”.

„Înțeleg că reclamanta este amanta. Inculpatul este căsătorit, are copii și ea este amanta” a declarat în faţa magistraţilor procurorul Beata Murphy.

Darren Burke din Windsor, Berkshire, urmează să se prezinte în faţa instanţei la o dată ulterioară, pentru pronunţarea sentinţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un bărbat căsătorit şi-a otrăvit amanta gravidă, pentru a face un avort spontan, în Marea Britanie