Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Florida a fost arestat după ce a ameninţat, pe internet, că îi va ucide pe Trump şi pe Vance

Autorităţile din Florida au declarat vineri că au arestat un bărbat pentru că a postat ameninţări cu moartea pe reţelele de socializare împotriva candidatului republican la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie, Donald Trump, a partenerului său de tandem, J.D. Vance, şi a familiilor lor, informează EFE, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 20.07.2024 , 11:12

Un bărbat din Florida a fost arestat după ce a ameninţat, pe internet, că îi va ucide pe Trump şi pe Vance - Profimedia

Arestarea vine după tentativa de asasinare împotriva lui Trump de sâmbăta trecută, la un miting din Pennsylvania, soldată cu un mort şi doi răniţi grav.

Secret Service şi procuratura comitatului Palm Beach au asistat la anchetă

Departamentul de Poliţie din Jupiter, un oraş aflat la aproximativ 32 de kilometri de reşedinţa lui Trump din Mar-a-Lago, a declarat într-un comunicat de presă că l-a reţinut fără incidente pe Michael W. Wiseman, după ce a primit mai multe ponturi de la localnici şi de pe internet.

Articolul continuă după reclamă

"După investigarea relatărilor şi a contului de Facebook al suspectului, detectivii (poliţiei) au descoperit că Wiseman a proferat mai multe ameninţări la adresa lui Trump şi a lui Vance (...). Ameninţări cu vătămarea fizică au fost, de asemenea, adresate membrilor familiilor Trump şi Vance", potrivit poliţiei. Secret Service şi procuratura comitatului Palm Beach au asistat la anchetă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Un bărbat din Florida a fost arestat după ce a ameninţat, pe internet, că îi va ucide pe Trump şi pe Vance