Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Texas a fost executat pentru o triplă crimă. Acesta şi-a ucis soţia însărcinată, socrul şi fiica de 5 ani

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Texas a fost executat miercuri seara pentru uciderea a trei persoane din famalia sa. Bărbatul şi-a ucis soţia însărcinată, socrul, dar şi fiica în vârstă de 5 ani. Inițial, a obţinut o amânare a execuţiei din cauza pandemiei Covid-19.

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 18:38

Investigaţii criminalistice
Bărbat conamnat pentru o triplă crimă. Acesta şi-a ucis soţia, fiica şi socrul - Profimedia

 John Hummel şi-a înjunghiat soţia de peste 30 de ori după care cu ajutorul unei bâte de baseball şi-a ucis socrul în vârstă de 57 de ani care era imobilizat într-un scaun cu rotile, potrivit ABC13. Ultima dintre victimele bărbatului a fost fiica acestuia, Jodi Hummel, de doar 5 ani. Imdiat după comiterea celor trei crime, bărbatul a incendiat locuinţa din Kennedale, o localitate din Fort Worth.

Bărbatul le-a spus procurorilor că şi-a ucis familia pentru că îşi dorea să fugă cu o femeie pe care o cunoscuse într-un magazin. După incendierea casei, John a fugit în Oceanside, lângă San Diego, California. Poliţiştii au pornit pe urmele acestuia, vinovatul fiind arestat imediat după ce şi-a mărturisit fapta. John Hummel a fost executat prin administrarea injecţiei letale, la penitenciarul din Huntsville

Execuția lui John Hummel a fost amânată din cauza pandemiei

El ar fi urmat să fie executat la 17 martie 2020, însă o Curte de Apel a amânat execuţia în ultimul moment, din cauza crizei sanitare. Judecătorii au subliniat că o execuţie necesită ”resurse uriaşe”, adică zeci de gardieni ai închisorii, avocaţi, martori, susceptibili să răspândească covid-19. Ulterior, toate execuţiile au fost suspendate timp de luni de zile în restul ţării. Texasul, statul american care aplică cel mai mult pedeapsa capitală, a reluat execuţiile la 19 mai, când l-a executat pe Quintin Jones, un afroamerican care şi-a ucis bunica.

Pe acelaşi subiect

De la începutul lui 2021, în afara Texasului, numai Guvernul federal a pus în aplicare trei execuţii, chiar înainte de plecarea lui Donald Trump de la Casa Albă.

Bărbatul a încercat şi în trecut să îşi ucidă familia

Miles Brissette, procuror, a declarat că autoritățile au descoperit că Hummel a mai încercat anterior să-și omoare familia punând otravă de șobolani într-o porţie de spaghete pe care o serveau împreună la cină.

“În noaptea comiterii crimelor, Hummel a stat în bucătărie timp de 30 de minute, astfel încât să se obişnuiască cu gândul la ceea ce urma să facă şi, după ce şi-a ucis soţia, a tras aer în piept şi a continuat seria crimelor, bătându-şi socrul şi fiica. Bărbatul a luat viaţa unei mame frumoase, unui copil frumos şi a unui bunic care a făcut totul pentru ei. Dorinţa de a rămâne singur şi de a-i ucide în acest fel nu are sens”, a spus Brissette

Hummel este al doilea ucigaş condamnat anul acesta în Texas și al cincilea în SUA. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un bărbat din Texas a fost executat pentru o triplă crimă. Acesta şi-a ucis soţia însărcinată, socrul şi fiica de 5 ani