Antena Meniu Search
x

Un bărbat fără auz şi-a riscat viaţa ca să o salveze pe cea a unei căprioare, prinsă între gheţuri

Un american şi-a riscat viaţa ca să o salveze pe cea a unei căprioare, rămasă blocată pe un râu îngheţat. Bărbatul, care nu aude, a decis că e prea greu să comunice cu salvatorii. Aşa că s-a târât pe gheaţă ca să ajungă până la animalul deja epuizat. Clipul operaţiunii de salvare a fost postat pe reţelele de socializare şi este emoţionant.

Vezi și

 Un american şi-a riscat viaţa ca să o salveze pe cea a unei căprioare, rămasă blocată pe un râu îngheţat. Bărbatul, care nu aude, a decis că e prea greu să comunice cu salvatorii. Aşa că s-a târât pe gheaţă ca să ajungă până la animalul deja epuizat. Clipul operaţiunii de salvare a fost postat pe reţelele de socializare şi este emoţionant. Să îl vedem şi noi.

Clipul postat pe internet arată cum bărbatul se apropie cu grijă de animalul aflat la mare ananghie. Merge târâş pe gheaţa groasă de câţiva centimetri. Într-una dintre mâini are un ham pe care reuşeşte, cu greu, să îl pună în jurul căprioarei, dar reuşeşte să o salveze din capcană. Alte imagini, filmate după câteva zeci de minute, îl arată pe american explicând în limbajul semnelor cum a gestionat operaţiunea.

Steven Peterson spune că a observat animalul aflat la ananghie pe drumul de întoarcere de la nişte prieteni. Primul impuls a fost să sune la numărul de urgenţă. Dificultăţile de comunicare şi starea animalului ar fi dus însă la eşec.

După ce a salvat căprioara, pe care a numit-o Miss Ice River, bărbatul a mai stat o oră cu ea să o încălzească şi să se asigure că este bine. Apoi a plecat pentru ca animalul să se poată întoarce la familia lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un bărbat fără auz şi-a riscat viaţa ca să o salveze pe cea a unei căprioare, prinsă între gheţuri