Un bărbat înarmat cu un cuțit a înjunghiat 16 copii și două cadre didactice, la o grădiniță din China. Suspectul a fost reținut

De Redactia Observator.
Publicat: 28.04.2021, 15:16.
Actualizat: 28.04.2021, 15:16

Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat 16 persoane, printre care 16 copii, la o grădiniță din orașul Beiliu. La puțin timp după atac, suspectul a fost reținut de poliție.

Suspectul, prins de polițiști

Suspectul, prins de polițiști

Radio Free Asia / Captură Video

Atacul sângeros a avut loc într-o grădiniță private din orașul Beiliu, în jurul prânzulu. Un bărbat înarmat cu un cuțit a intrat în instituție și a înjunghiat 16 copii și două cadre didactice, scrie Russia Today. Pe rețelele sociale au apărut numeroase înregistrări cu momentul atacului.

Suspectul a fost reținut chiar la locul incidentului, la puțin timp după atac. Potrivit oamenilor legii, suspectul ar avea probleme suferea de o tulburare mintală.

În China au avut loc numeroase atacuri asupra școlilor sau grădinițelor, de-a lungul anilor. În 2020, un agent de pază din cadrul unei școli a atacat 39 de copii și profesori în dusul regiunii Guangxi. În 2018, o femeie înarmată cu un cuțit de bucătorie a rănit 14 copii în orașul Chongqing.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.