Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat şi-a drogat nevasta cu ajutorul amantei, pentru a vedea dacă soţia are o aventură

Un bărbat din Anglia şi-a drogat soţia cu morfină, chiar cu ajutorul amantei. Omul dorea ca femeia să adoarmă, pentru a-i putea debloca telefonul, astfel încât să vadă dacă soţia îl înşală sau nu.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 17.12.2020, 11:22

Omul i-a pus morfină în băutură nevestei
Bărbatul voia să afle dacă soţia îl înşală, aşa că a drogat-o cu ajutorul amantei - North Yorkshire Police
  • Un bărbat şi-a drogat soţia cu morfină, pentru a afla dacă are o aventură
  • Omul a fost ajutat chiar de către amantă

Un soț împreună cu amanta sa au drogat-o pe nevasta acestuia cu morfină. Omul voia să afle dacă femeia are sau nu o aventură. Incidentul a avut loc în Anglia

Richard Gell, în vârstă de 42 de ani, a plănuit să folosească amprenta soției sale odată ce adormea, pentru a-i debloca telefonul. Astfel, el putea vedea dacă ea și vreun alt bărbat au schimbat mesaje.

Potrivit informaţiilor poliţiei locale, omul i-ar fi pus pastilele în băutură, înainte ca aceasta să adoarmă. Mai mult, chiar amanta lui, Jessica Coote-Sellers, în vârstă de 30 de ani, ar fi fost cea care a cumpărat substanţa. Incidentul a avut loc cu trei ani în urmă. 

Se pare că soţul chiar i-ar fi trimis o fotografie amantei cu soția în timp ce dormea, după ce îi administrase substanţa. Triunghiul amoros s-a format după ce Jessica se mutase în aceeaşi casă împreună cu cuplul. Ea şi bărbatul au început să aibă o relaţie romantică, pe fondul certurilor dintre soţi.

Relaţia dintre soţie şi soţ se degradase de-a lungul timpului, din cauza comportamentului posesiv și coercitiv al bărbatului. Jessica dormea ​​pe o saltea din sufragerie. Ea a vrut să pună capăt relației, dar ''s-a trezit în imposibilitatea de a face acest lucru''.

Specialiştii atrag atenţia asupra gravităţii situaţiei, în condiţiile în care femeia putea face oricând supradoză, potrivit mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Triunghi amoros 

Situaţia a ajuns la urechile soției doi ani mai târziu, când ambele femei încheiaseră lucrurile cu el. Chiar amanta a fost cea care i-a povestit despre complot. Aceasta nu doar că se despărţise de bărbat, dar avea şi un ordin de restricţie împotriva lui, pe care acesta îl încălcase. 

Astfel, Richard ispășea deja o pedeapsă cu suspendare pentru încălcarea ordinului, atunci când s-a prezentat în faţa instanței pentru episodul cu soţia. Amanta suţine că omul a fost cel care a obligat-o să cumpere morfină. 

În cele din urmă, bărbatul a pledat vinovat pentru administrarea unei substanțe otrăvitoare sau nocive cu intenția de a răni. Şi amanta a avut aceeaşi mărturisire.

Richard a fost închis pentru 18 luni, în timp ce Jessica a săvârşit 16 luni. Se pare că bărbatul avea deja o nouă relaţie în momentul acuzării. Femeia ar fi venit chiar la tribunal, pentru a-l susţine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a drogat nevasta cu ajutorul amantei, pentru a vedea dacă soţia are o aventură