Un bloc de 12 etaje s-a prăbușit parțial în Miami. Salvatorii au scos dintre dărâmături un băiat în viaţă

De Redactia Observator.
Publicat: 24.06.2021, 11:30.
Actualizat: 24.06.2021, 14:41

Un bloc de apartamente s-a prăbușit parțial în Miami, sudul Floridei. O amplă desfășurare de forțe de derulează la fața locului pentru a căuta supraviețuitori. O femeie a murit, cel puțin opt persoane au fost rănite și altele sunt probabil prinse în resturi, relatează BBC. Pompierii au scos dintre dărâmături un băiat în viaţă.

Un bloc de apartamente s-a prăbușit parțial în Miami. Zeci de salvatori caută supraviețuitori. VIDEO

Un bloc de apartamente s-a prăbușit parțial în Miami

Twitter

Un martor a spus că prăbușirea s-a simțit ca un cutremur, relatează Fox News. Peste 80 de echipe de salvare au fost trimise la fața locului pentru a căuta supraviețuitori. Nu este clar câți oameni se aflau în clădire în momentul prăbușirii și nici cauzele. Mai mulți martori au publicat imagini pe social media cu clădirea de 12 etaje avariată.

Potrivit postului NBC 6 South Florida, pompierii au scos dintre dărâmături un băiat în viaţă. O femeie a murit, cel puțin opt persoane au fost rănite și altele sunt probabil prinse în resturi.

Poliţia din Miami Beach anunţă că agenţi intervin în ajutorul oraşului Surfside în urma ”surpării parţiale a unui imobil”. Mai multe servicii de poliţie şi de pompieri au fost mobilizate la intervanţie, precizează aceeaşi sursă.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.