Antena Meniu Search
x

Un câine și-a împușcat propria stăpână

O pasionată de vânătoare aproape că s-a transformat în vânat în timpul unei ieşiri în pădure. A fost împuşcată în picior, iar cel care a apăsat pe trăgaci este câinele ei.

Vezi și

 O pasionată de vânătoare aproape că s-a transformat în vânat în timpul unei ieşiri în pădure. A fost împuşcată în picior, iar cel care a apăsat pe trăgaci este câinele ei. Un câine cu un nume parcă predestinat unui asemenea incident.

Accidentele la vânătoare sunt foarte rare în această regiune a statului Indiana. Asta face ca incidentul petrecut zilele trecute să fie cu atât mai special. Nu se întâmplă în fiecare zi ca un câine să îşi împuşte stăpâna.

Câinele se numeşte "Trăgaci".

Comicul situației: Trăgaci nu a apăsat în mod premeditat pe trăgaci. Stăpâna lui pusese arma pe jos, convinsă că a tras piedica. Neatenţia a costat-o o rană la picior. Nu e nimic grav, din fericire. Dar e suficient de neobişnuit ca să devină cel mai discutat subiect din oraş.

A fost, pur şi simplu, un accident ce reprezintă o bună lecţie despre măsurile de siguranţă pe care trebuie să le luăm.

Cei de la ocolul Silvic o îndeamnă pe tânăra amatoare de vânătoare să repete puţin regulile înainte de a porni în sălbăticie. Iar vânătorii experiemntaţi vin cu un sfat bonus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un câine și-a împușcat propria stăpână