Antena Meniu Search
x

Foto Un criminal în serie a fost condamnat la moarte, în Japonia. Bărbatul îşi atrăgea victimele pe Twitter, sub pretextul că vrea să le ajute

Un criminal în serie a fost condamnat la moarte, în Japonia. Omul a ucis în total nouă oameni. Se pare că acesta îşi alegea victimele din rândul persoanelor vulnerabile. Criminalul le atrăgea într-un apartament, după ce le aborda pe Twitter.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 16.12.2020, 14:29

Bărbatul îşi atrăgea victimele pe internet, sub pretextul că ar fi vrut să le ajute
Criminalul în serie a fost condamnat la moarte, după ce a fost acuzat de uciderea a nouă persoane - Profimedia Images
  • Un ucigaş care a curmat viaţa a nouă oameni a fost condamnat la moarte, în Japonia
  • Criminalul îşi alegea victimele din rândul persoanelor vulnerabile

Un criminal în serie numit şi ''ucigașul Twitter'' a fost condamnat la moarte, după ce a ucis prin sugrumare și dezmembrat ulterior nouă victime, cea mai tânără având doar 15 ani, potrivit mirror.co.uk.

Takahiro Shiraishi, în vârstă de 30 de ani, îşi ducea victimele într-un apartament din Tokyo, Japonia, unde comitea odioasele crime. Opt femei şi un bărbat au căzut pradă ucigaşului. 

Potrivit informaţiilor, el încerca să găsească oameni vulnerabili, depresivi, care se gândeau la sinucidere, după care îi aborda pe internet sub pretextul că ar vrea să îi ajute să pună capăt suferinţei. Criminalul lua legătura cu victimele pe Twitter. 

După ce au fost duse într-un apartament, omul le-ar fi sugrumat, după care ar fi depozitat diverse părţi ale corpului. Până la 240 de părți osoase au fost ascunse în răcitoare și cutii de depozitare, peste care a fost aruncat nisip pentru pisici, în încercarea de a ascunde dovezile. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Avocații lui Shiraishi au susținut că acesta a ucis victimele cu aprobarea lor. Însă, judecătorul nu a avut aceeaşi părere. El a decis că victimele nu au consimțit să fie ucise și că Shiraishi era apt mental pentru a fi considerat responsabil de crimele sale. 

Familii îndurerate

Tatăl unei victime a declarat în instanță că nu îl va ierta niciodată pe Shiraishi. Potrivit dovezilor, victimele aveau vârste cuprinse între 15 și 26 de ani. Crimele ar fi avut loc din luna august până în luna octombrie a anului 2017. 

Mai mult, se presupune că ar fi abuzat toate victimele femei înainte să le curme viaţa. Bărbatul care a fost ucis ar fi fost chiar iubitul uneia dintre ele. 

Shiraishi a spus înainte de proces că dacă i se va aplica pedeapsa cu moartea, nu va face apel, potrivit presei japoneze.

În Japonia, pedeapsa cu moartea este executată prin suspendare, iar datele de execuție nu sunt făcute publice decât după executarea pedepsei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Un criminal în serie a fost condamnat la moarte, în Japonia. Bărbatul îşi atrăgea victimele pe Twitter, sub pretextul că vrea să le ajute