Antena Meniu Search
x

Foto Un danez de 18 ani şi-a dat foc în faţa Ambasadei SUA din Copenhaga

Un incident neobişnuit a alertat, vineri, forţele de ordine din Copenhaga. Un tânăr în vârstă de 18 ani şi-a dat foc în faţa Ambasadei SUA din capitala daneză, în jurul orei locale 10:30. Acesta a fost transportat în stare de conştienţă la spital şi, până în acest moment, presa locală transmite că nu a fost pus sub acuzare. Motivul din spatele gestului său nu a fost făcut public.

de Redactia Observator

la 21.04.2023, 15:56

Un danez în vârstă de 18 ani şi-a dat foc vineri în faţa Ambasadei SUA din Copenhaga, a anunţat Poliţia, conform Reuters. Potrivit presei locale, Ambasada americană a fost cea care a raportat incidentul, care s-a petrecut în jurul orei locale 10:30. Poliţia şi pomperii au venit în număr mare la locul incidentului.

Tânărul care şi-a dat foc în faţa Ambasadei SUA din Copenhaga, transportat la spital

Flăcările au fost stinse, iar tânărul a fost transportat la spital pentru tratament în stare conştientă şi fără ca viaţa să-i fie pusă în pericol, a precizat poliţia. Deocamdată, autorităţile au refuzat să comenteze motivul pentru care tânărul şi-a dat foc, dar au anunţat că nu este pus sub acuzare, potrivit agenţiei de presă Ritzau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un danez de 18 ani şi-a dat foc în faţa Ambasadei SUA din Copenhaga