Antena Meniu Search
x

Video Un deputat din partidul lui Putin a călcat un copil şi a fugit de la locul accidentului. Parlamentarul va fi exclus din Rusia Unită

Un deputat din partidul lui Vladimir Putin a accidentat un copil de şase ani, în regiunea Novosibirsk. Parlamentarul a coborât din maşină, s-a apropiat de victimă, s-a uitat la el, după care a plecat de la locul accidentului ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nici măcar nu a încercat să îl dea la o parte din drum şi nici nu a chemat ambulanţa.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 15:37

Vezi și

Potrivit mamei copilului, băiatul a plecat de acasă să caute pisica, care se ascundea mereu pe stradă. În acel moment, copilul a fost lovit de Serghei Mamontov, în vârstă de 67 de ani. În prezent, copilul se află la secţia de terapie intensivă în stare gravă. Are fractură de șold și o leziune cranio-cerebrală, informează Nexta.

A lovit în plin copilul şi l-a lăsat în stradă 

Potrivit site-ului filialei locale a partidului Rusia Unită, care o citează pe şefa comitetului executiv regional al partidului, Iulia Shvets, deputatul districtului Tatarsky din regiunea Novosibirsk, Serghei Mamontov, va fi exclus din formaţiunea politică. Aceasta susţine că actul parlamentarului „nu provoacă altceva decât nedumerire și dezgust”. Victima și familia sa vor primi toată asistența necesară.

„Cel care a lovit un copil și l-a lăsat pe drum fără ajutor, cu greu poate fi numit o persoană în sensul deplin al cuvântului. În ceea ce privește Rusia Unită, îl va exclude rușinos pe Mamontov din partid și din asociația de deputați ai acesteia în consiliul raional”, a spus Shvets.

Într-un interviu acordat RIA Novosti, secretarul responsabil al Comisiei Europene de Etică, Evgheni Revenko, a subliniat că Mamontov trebuie să poarte „cea mai severă responsabilitate”. "Acești oameni, nu numai în partid, dar nu au loc nici în societate. Nici măcar animalele nu se comportă așa", a spus Revenko.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Un deputat din partidul lui Putin a călcat un copil şi a fugit de la locul accidentului. Parlamentarul va fi exclus din Rusia Unită