Antena Meniu Search
x

Video Un ecran uriaş se prăbuşeşte peste un prezentator TV, în timpul unei transmisii live. Imagini de groază filmate într-un studio al ESPN Colombia

Un analist sportiv al televiziunii ESPN Colombia, co-prezentator, a scăpat ca prin minune, fără nicio zgârietură, după ce un ecran uriaș s-a prăbușit peste el, în timpul unei emisiuni live.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.03.2021, 14:38

Vezi și

Scena teribilă a avut loc chiar la începutul transmisiei, sub privirile îngrozite ale invitaților, dar și a prezentatorului emisiunii.

Acesta din urmă, puțin confuz, a anunțat o pauză publicitară, în timp ce invitații au încercat să-l liniștească pe bărbat.

Din fericire, jurnalistul sportiv Carlos Orduz nu a suferit răni grave. S-a ales doar cu o sperietură zdravană și un dinte rupt.

După incident, co-prezentatorul emisiunii a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost îngrijorați de starea lui de sănătate.

"Celor care mi-au scris îngrijorați le transmit că sunt bine, slavă Domnului. Mulțumesc tuturor celor care mi/au trimis mesaje de încurajare", a spus Carlos Orduz într-o filmare pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un coleg jurnalist, care a postat imaginile pe rețelele de socializare, a spus că este incredibil ce s-a întâmplat:

"Consecințele puteau fi mult mai grave. Chipul colegilor lui Carlos spune totul".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un ecran uriaş se prăbuşeşte peste un prezentator TV, în timpul unei transmisii live. Imagini de groază filmate într-un studio al ESPN Colombia