Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un elicopter al armatei britanice s-a prăbușit în timpul unui exerciţiu, în Canalul Mânecii. Un militar al Marinei a murit

Tragedie în Marea Britanie! Un elicopter al armatei britanice s-a prăbuşit în Canalul Mânecii în timpul unui exerciţiu. Din păcate, unul dintre membrii echipajului, un militar al Marinei, şi-a pierdut viaţa. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

de Redactia Observator

la 06.09.2024 , 08:49

Un membru al Marinei Regale Britanice a murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce elicopterul în care se afla a căzut în mare, în timpul unor exerciţii de zbor nocturn, desfăşurate împreună cu portavionul HMS Queen Elizabeth, anunţă Sky News.

„Cu mare tristeţe anunţăm că un membru al Marinei Regale a murit în urma unui incident de antrenament de noaptea trecută. Gândurile noastre sunt alături de familie şi de toţi cei afectaţi de această tragedie. Va avea loc investigaţie”, a declarat, Marină Regală Britanică, într-un comunicat.

Incidentul a implicat un elicopter Merlin Mk4, pe Canalul Mânecii, în apropierea localităţii Dorset. Conform informaţiilor, nu ar exista alte decese.

Vezi și

Secretarul Apărării, John Healey, a descris vestea drept „cumplită”, adăugând că „toate gândurile mele, precum şi cele ale celor din Marina Regală, sunt alături de familia, prietenii şi colegii apropiaţi ai celui pe care l-am pierdut”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Un elicopter al armatei britanice s-a prăbușit în timpul unui exerciţiu, în Canalul Mânecii. Un militar al Marinei a murit