Antena Meniu Search
x

Un frate al asasinului celor două fete la Marsilia, Ahmed Hanachi, şi soţia sa au fost ARESTAŢI în Elveţia

Un frate al asasinului celor două tinere la Marsilia, pe 1 octombrie, a fost arestat împreună cu soţia sa la frontiera dintre Italia şi Elveţia.

Un frate al asasinului celor două tinere la Marsilia, pe 1 octombrie, a fost arestat împreună cu soţia sa la frontiera dintre Italia şi Elveţia, a declarat marţi o sursă apropiată anchetei pentru Reuters, citat de News.ro

Cei doi tunisieni au fost arestaţi la Chiasso, pe teritoriul elveţian, unde au venit din Italia, precizează aceeaşi sursă.

Anis, alt frate a lui Ahmed Hanachi, autorul dublului asasinat, a fost deja arestat în Italia.

Pe numele lui Anouar Anachi, arestat la Chiasso, a fost emis un mandat internaţional de arestare. El şi soţia sa ”apar în anturajul” lui Ahmed Hanachi, precizează sursa citată.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Biroului federal al poliţiei elveţiene (Fedpol), citat de agenţia elveţiană ATS, un mandat de arestare a fost emis pe numele lor din cauza unor posibile legături cu atacul comis în faţa gării din Marsilia, în sud-estul Franţei, în Ahmed Hanachi le-a ucis pe 1 octombrie pe cele două tinere, după care a fost ucis de forţele de ordine, scrie AFP.

Ahmed Hanachi a fost ucis de un militar din cadrul Operaţiunii Sentinelle după ce a înjunghiat o tânără şi a tăiat-o la gât pe alta, strigând ”Allah Akbar” (”Allah e mare”). Cele două fete erau vere.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un frate al asasinului celor două fete la Marsilia, Ahmed Hanachi, şi soţia sa au fost ARESTAŢI în Elveţia