Antena Meniu Search
x

Un hoţ din Egipt s-a filmat fără să ştie, în timp ce fura telefonul unui jurnalist care transmitea live pe Facebook - VIDEO

Un bărbat din Egipt, care a furat telefonul unui jurnalist a fost prins graţie tehnologiei, după ce întreaga scenă a fost transmisă live pe o reţea de socializare, fără ca acesta să îşi dea seama.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.10.2021, 15:03

Bărbatul nu a realizat că jurnalistul era într-o transmisiune live
Bărbatul nu a realizat că jurnalistul era într-o transmisiune live - Captură Video

Mahmoud Ragheb, reporter al unui site de ştiri, filma un reportaj despre cutremurul care a zguduit străzile din Cairo, când un bărbat pe o motocicletă a trecut pe lângă el și i-a furat telefonul, scrie The Guardian. Presupusul hoț a difuzat, fără să știe, întreaga scenă către mii de telespectatori, în timp ce fugea de la fața locului, fumând o țigară.

Peste 20.000 de oameni urmăreau fluxul live în acel moment, potrivit cifrelor de pe Facebook. Mulți s-au alăturat în căutarea bărbatului, deoarece camera telefonului a fost lăsată rulată și filmările incidentului au fost difuzate pe rețelele de socializare.

Furt transmis live

Oficialii din Ministerul de Interne au declarat că au folosit „tehnologia modernă” pentru a identifica suspectul din transmisiunea live. Bărbatul neidentificat a fost arestat doar câteva ore mai târziu la el acasă și dus la secția de poliție Qalyub, unde ar fi mărturisit furtul.

Videoclipul a strâns mai mult de 6.2 milioane de vizionări și peste 45.000 de comentarii în mai puţin de 24 de ore. Conform rapoartelor mass-media locale, incidentul s-a petrecut pe un pod din cel de-al patrulea oraș ca mărime al Egiptului, Shubra Al-Khaimah.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un hoţ din Egipt s-a filmat fără să ştie, în timp ce fura telefonul unui jurnalist care transmitea live pe Facebook - VIDEO