Antena Meniu Search
x

Video Un inel în valoare de 750.000 de euro a fost declarat "pierdut" în hotelul Ritz din Paris. Unde a fost găsit după 3 zile

Un inel cu diamant, în valoare de 750.000 de euro, pierdut vineri în hotelul Ritz din Paris, a fost găsit duminică într-un sac de aspirator, potrivit presei franceze, citată de news.ro.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 11.12.2023, 07:59

Vezi și

Vineri după-amiază, o persoană din Malaezia, cazată la Ritz, a mers la poliţie pentru a depune o plângere. Ea a declarat că plecase dimineaţa devreme la cumpărături şi că, la întoarcere, inelul pe care îl lăsase în cameră dispăruse.

Duminică, Ritz a anunţat că nu a fost vorba de un furt, bijuteria fiind găsită într-un sac de aspirator.

"Datorită unei căutări meticuloase a agenţilor de pază, inelul a fost găsit în această dimineaţă", precizează reprezentanţii hotelului. "Clienta noastră este încântată de această veste. Dorim să mulţumim personalului de la Ritz Paris care s-a mobilizat atât de mult pentru această căutare şi care lucrează cu integritate şi profesionalism în fiecare zi."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Stiri externe » Un inel în valoare de 750.000 de euro a fost declarat "pierdut" în hotelul Ritz din Paris. Unde a fost găsit după 3 zile