Antena Meniu Search
x

Un microbuz plin cu muncitori români s-a răsturnat în Spania. Doi oameni au murit, iar alţi trei au fost grav răniţi

Doi români au murit, iar alţi trei au fost răniţi grav într-un accident care a avut loc miercuri dimineaţă, în Spania. Aceştia se aflau într-un autobuz cu alte 13 persoane, care se îndreptau spre muncă, atunci când autovehiculul s-a răsturnat pe o șosea din Andaluzia, între localitățile Pedrera și La Roda. 

de Cristina Dimulescu

la 18.05.2022, 16:02

Doi români au murit, iar alţi trei au fost grav răniţi în Spania, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat
Doi români au murit, iar alţi trei au fost grav răniţi în Spania, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat - Juntadeandalucia.es

Accidentul extrem de grav s-a produs pe drumul A-8327 la 6.50, ora Spaniei. 

În autobuz se aflau 18 persoane, angajate în agricultură şi se îndreptau spre un câmp din Antequera. Din motive necunoscute încă, vehiculul s-a răsturnat. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, printre care şi un elicopter. 

Doi români au murit, iar alţi trei au fost răniţi 

Bilanţul accidentului a fost tragic. Doi români au decedat, iar alţi trei se zbat între viaţă şi moarte. Alți 13 pasageri au suferit răni ușoare. Potrivit unor surse citate de juntadeandalucia.es, dintre pasagerii cu răni ușoare, șase au ajuns la un spital din Pedrera și alți șapte la un centru de sănătate din Estepa.

Consulatul României a pus la dispoziția familiilor victimelor și răniților un număr de telefon de informare (954 61 10 73). 

Autoritățile spaniole încearcă acum să afle cauza accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un microbuz plin cu muncitori români s-a răsturnat în Spania. Doi oameni au murit, iar alţi trei au fost grav răniţi