Antena Meniu Search
x

Video Un militar american și-a dat foc în fața Ambasadei Israelului de la Washington. A transmis totul live: "Nu voi mai fi complice la genocid"

Incident şocant în Statele Unite! Un bărbat şi-a dat foc în faţa Ambasadei Israelului la Washington. O ambulanţă a fost chemată imediat la faţa locului, iar individul a fost transportat în stare critică, la spital. Autorităţile au anunţat că niciun membru al personalului ambasadei nu a fost rănit. Forțele aeriene americane au confirmat ulterior că bărbatul care s-a autoincendiat este un militar american.

de Redactia Observator

la 26.02.2024, 10:18

Un militar din Forțele Aeriene și-a dat foc în fața Ambasadei Israelului de la Washington. A transmis totul live
Un militar din Forțele Aeriene și-a dat foc în fața Ambasadei Israelului de la Washington. A transmis totul live - X ( Twitter)

Un militar din Forțele Aeriene americane și-a dat foc în fața Ambasadei Israelului de la Washington, DC, duminică după-amiază. Bărbatul a surprins totul printr-o transmisiune live pe Twitch, potrivit New York Post

Un bărbat şi-a dat foc în faţa ambasadei Israelului la Washington

„Nu voi mai fi complice la genocid [din Gaza]. Sunt pe cale să mă angajez într-un act extrem de protest. Palestina liberă!”, a spus bărbatul. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În clipul care circulă pe rețelele de socializare se vede cum bărbatul își toarnă peste el o soluție inflamabilă, apoi își dă foc. Bărbatul spune că se numește Aaron Bushnell la începutul clipului. Un purtător de cuvânt al Forțelor Aeriene a confirmat că protestatarul este pilot. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un militar american și-a dat foc în fața Ambasadei Israelului de la Washington. A transmis totul live: "Nu voi mai fi complice la genocid"