Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un mort și 14 răniți, după o explozie puternică într-un bloc din Spania. Pompierii au găsit trupul femeii de 53 de ani prins între dărâmături

O femeie și-a pierdut viața, iar alte 14 persoane au fost rănite, după o explozie puternică într-un bloc din Valladolid, în Spania. Autoritățile cred că explozia s-ar fi produs din cauza unei scurgeri de gaze naturale, relatează AFP, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 02.08.2023, 18:39

Potrivit serviciilor de urgenţă, explozia a avut loc cu puţin înainte de ora locală 23.00, într-un bloc cu patru etaje, în oraşul Valladolid. Salvatorii au descoperit miercuri în zori, după mai multe ore de căutări, corpul fără viaţă al unei femei în vârstă de 53 de ani, care a rămas blocată între dărâmături.

O persoană a murit, alte 14 au fost rănite

În total, 14 persoane au fost rănite, iar 10 dintre acestea au ajuns la spital. Doi dintre răniţi se aflau în stare gravă, a anunţat Primăria Valladolid. În urma incidentului, autoritățile au deschis o anchetă.

Potrivit primelor informații, ”totul sugerează că ar putea fi vorba despre o explozie de gaze naturale”, au declarat autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Un mort și 14 răniți, după o explozie puternică într-un bloc din Spania. Pompierii au găsit trupul femeii de 53 de ani prins între dărâmături