Antena Meniu Search
x

Un neamţ în vârstă de 60 de ani s-a vaccinat împotriva Covid de 90 de ori. Medicii analizează acum efectele vaccinării multiple

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Germania este cercetat de poliţie după ce s-a vaccinat de 90 de ori împotriva Covid-19.

de Redactia Observator

la 04.04.2022, 11:36

Un neamţ în vârstă de 60 de ani s-a vaccinat de 90 de ori. Medicii analizează acum efectele vaccinării multiple
- Shutterstock

Bărbatul a recurs la acest gest pentru a face rost de certificate verzi. O dată ce actele îi erau eliberate, neamţul le vindea celor care refuzau să se imunizeze. Potrivit La Stampa, poliţia a deschis un dosar pentru eliberarea neautorizată de certificate de vaccinare şi falsificare de documente.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani este din Magdeburg, un oraş din estul Germaniei. El a fost ridicat de poliţişti chiar dintr-un centru de vaccinare unde venisese să se imunizeze pentru a doua zi consecutiv. Poliţiştii doar l-au ridicat din centrul de vaccinare şi i-au deschis dosar penal, dar nu l-au arestat. Acum, medicii germani încearcă să afle ce impact au avut vaccinările multiple asupra organismului cu atât mai mult cu cât bărbatul s-a vaccinat de-a lungul timpului cu toate serurile disponibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un neamţ în vârstă de 60 de ani s-a vaccinat împotriva Covid de 90 de ori. Medicii analizează acum efectele vaccinării multiple