Antena Meniu Search
x

Un pasager a fost dat jos din avion pentru că nu a vrut să stea lângă o femeie. Bărbatul susţine că a fost discriminat şi a dat compania în judecată

Un pasager dă în judecată compania JetBlue după ce un pasager a fost dat jos din avion şi nu i-au fost returnaţii banii pe bilete. Pasagerul a fost dat jos din aeronavă pentru că nu a vrut să stea lângă o femeie. Omul acuză compania de discrimiare religioasă.

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 21:01

Un pasager a fost dat jos din avion pentru că nu a vrut să stea lângă o femeie. Bărbatul susţine că a fost discriminat şi a dat compania în judecată
- Profimedia - imagine ilustrativă

Potrivit Business Insider, Abraham Lunger, urma să ia un avion de pe Aeroportul John F.Kennedy în ultima zi a anului trecut. Pentru că era agitaţia specifică ultimei zile din an, Lunger nu a fost atent atunci când a comandat biletele astfel încât să aibă loc fix lângă soţia. Astfel, s-a trezit în aeronavă că trebuie să stea lângă un pasager necunoscut, conform distriburii biletelor.

Pilotul i-a dat jos din avion

Lunger, evreu ortodox, nu poate sta lângă o femeie decât dacă aceasta îi este rudă de sânge sau soţie, conform religiei. Astfel, atunci când a văzut că lângă el se pregăteşte să se aşeze o femeie, bărbatul s-a ridicat şi a cerut un alt loc în avion. Potrivit plângerii sale, una dintre însoţitoarele de zbor "a ţipat" la el. Lunger i-a explicat acestuia motivele pentru care vrea să facă schimb de locuri cu alt pasager, dar însoţitoarea de bord l-a împiedicat să facă acest lucru chiar dacă un alt bărbat din aeronavă acceptase propunerea.

Apoi, mai mulţi pasageri s-au oferit să facă schimb de locuri pentru ca Lunger să stea lângă soţia lui, dar în toată învălmăşeala a intervenit pilotul care i-a spus bărbatului că un schimb de locuri ar strica echilibrul de greutate al avionului. Pilotul i-a cerut ulterior lui Lunger şi soţiei sale să coboare din avion pentru că nu va decola atât timp cât cei doi sunt la bord.

Lunger şi soţia sa nu au avut ce face şi au coborât din avion, dar nu au primit nicio compensaţie din partea companiei şi nici măcar banii pe bilete. JetBlue nu a dorit să comenteze incidentul precizând că nu poate oferi o poziţie oficială a companiei atât timp cât există un proces în plină desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un pasager a fost dat jos din avion pentru că nu a vrut să stea lângă o femeie. Bărbatul susţine că a fost discriminat şi a dat compania în judecată