Antena Meniu Search
x

Un pod abia construit s-a prăbuşit în Miami. Șase oameni au murit, iar nouă au fost răniţi

Șase oameni au murit, iar nouă au fost răniţi, după ce un pod abia construit s-a prăbuşit din senin, in Miami.

Vezi și

Șase oameni au murit, iar nouă au fost răniţi, după ce un pod abia construit s-a prăbuşit din senin, in Miami. Pasarela fusese inaugurată acum câteva zile şi, ca o ironie a sorţii, ar fi trebuit să contribuie la siguranţa traficului rutier şi a pietonilor.

Este momentul în care iadul s-a declanşat pe autostrada aglomerată din Miami. Vieţile a şase oameni au fost curmate într-o clipă, după ce podul pietonal de 862 de tone s-a prăvălit peste mai multe maşini care aşteptau la semafor. 

În mai puţin de un minut, poliţiştii au ajuns la faţa locului. Au oferit primul ajutor victimelor până la sosirea paramedicilor. 

Construit sâmbătă noapte, în doar şase ore, podul pietonal de 50 de metri trebuia să reziste celor mai puternice uragane şi să rămână neclintit o sută de ani. Cu doar câteva zile în urmă, Universitatea a postat pe Twitter imagini cu lucrările realizate în timp record. 

Accidentul s-ar fi produs din cauza unei probleme tehnice. Responsabile ar fi două companii care au finalizat proiectul. Una dintre ele a fost dată în judecată în 2016, după ce o altă pasarelă s-a prăbuşit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un pod abia construit s-a prăbuşit în Miami. Șase oameni au murit, iar nouă au fost răniţi