Antena Meniu Search
x

Un poliţist-erou a fost RECOMPENSAT cu 600 de euro după ce a salvat 400 de copii - VIDEO

Un poliţist în vârstă de 40 de ani a fost recompensat de autorităţi cu 600 de euro după ce a salvat de la moarte 400 de copii. Bărbatul a ridicat o bombă de aproximativ 10 kilograme de lângă o şcoală şi a fugit cât l-au ţinut picioarele pentru a îndepărta pericolul.

Un poliţist în vârstă de 40 de ani a fost recompensat de autorităţi cu 600 de euro după ce a salvat de la moarte 400 de copii.

Bărbatul a ridicat o bombă de aproximativ 10 kilograme de lângă o şcoală şi a fugit cât l-au ţinut picioarele pentru a îndepărta pericolul.

Abhishek Patel, în vârstă de 40 de ani, se afla în zona unei școli din Madhya Pradesh (India) când a aflat că durează prea mult până o echipă de geniști va ajunge ca să ridice o bombă de 10 kilograme.

"Pentru că era o zonă locuită și lângă o școală, tot ce am vrut să fac este să mut bomba îndeajuns de departe. Știam din pregătirea de agent că, dacă exploda, putea să provoace daune pe o rază de 500 de metri", a spus polițistul, la televiziunea NDTV, potrivit The Telegraph.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un poliţist-erou a fost RECOMPENSAT cu 600 de euro după ce a salvat 400 de copii - VIDEO