Antena Meniu Search
x

Impertinenta fara limite la un post de radio din Australia

Sa fii femeie nu-i deloc usor, in politica! O stie cel mai bine premierul Australiei. Julia Gillard a fost nevoita sa treaca prin mai multe situatii stanjenitoare de-a lungul carierei sale, dar ultima le intrece pe toate

Vezi și

Impertinenta si insistenta prezentatorului radio, care a cerut premierul sa confirme ca partenerul ei, care i-a fost alaturi in ultimii sapte ani, nu este gay i-au socat pe ascultatori, dar si pe sefii postului.

Vadit deranjata de aceasta conversatie, Julia Gillard si-a mentinut calmul pe toata perioada transmisiunii, insa a criticat atitudinea interlocutorului sau ulterior. “Vreau ca tinerele si femeile sa simta ca sunt incluse in viata publica si sa nu fie interogate cum am fost interogata eu ieri”, a precizat Julia Gillard.

Crainicul a fost demis pentru acest interviu. El este doar unul dintre cei care au pus-o pe Julia in situatii stanjenitoare. In plenul Parlamentului, premierul i-a acuzat pe politicienii din opozitie ca sunt misogini, dupa ce a ajuns in presa meniul pe care acestia l-au avut la o petrecere privata. Un preparat era numit Julia Gillard Kentucky Fried, care era descris ca avand "sani mici, coapse uriase".

Lupta Juliei pentru egalitatea intre sexe i-a cucerit pe alegatori, insa criticii sai sustin ca aceasta este doar o strategie de obtinere a puterii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Impertinenta fara limite la un post de radio din Australia