Antena Meniu Search
x

Un real MIRACOL! O mamă a uluit întreaga lume după ce şi-a ÎNVIAT bebeluşul

Iubirea chiar nu cunoaşte limite. Mai ales atunci când este vroba de dragostea dintre o mamă şi copilul ei. O demonstrează cel mai bine Kate Ogg, o proaspătă mămică din Australia care a primit o veste tragică imediat după naştere.

 Tânăra era însărcinată cu gemeni şi cu toate că medicii au reuşit să o aducă pe lume cu bine pe sora geamănă a micuţului, pe el nu au reuşit să îl facă să respire.

Răpusă de durere femeia a dezvelit trupul micuţului şi l-a luat în braţe. Timp de 2 ore l-a îmbrăţişat şi i-a vorbit. La un moment dat bebeluşul a început să dea semen de viaţă.

Iniţial medicii au spus că micuţul nu respiră şi că este doar un reflex al corpului. Totuşi, mama nu s-a lăsat bătută şi în cele din urmă medicilor nu le-a venit să creadă când copilul a început să respire normal.

“A fost un miracol! Şi-a deschis ochii şi după m-a strâns de deget (…) Doctorul dădea din cap şi spunea încontinuu că nu îi vine să creadă”, a spus mama.

sursă: worldobserveronline.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Stiri externe » Un real MIRACOL! O mamă a uluit întreaga lume după ce şi-a ÎNVIAT bebeluşul