Antena Meniu Search
x

Cină de neuitat pentru îndrăgostiţi, departe de ochii lumii! Un restaurant din centrul Italiei vine cu ideea inedită (VIDEO)

Îndrăgostiţii se vor bucura de întâlnirea romantică într-un cadru privat, departe de ochii curioşilor, la singura masă din local!

Vezi și

Îndrăgostiţii se vor bucura de întâlnirea romantică într-un cadru privat, departe de ochii curioşilor, la singura masă din local! Şi, pentru ca discreţia să fie maximă, angajaţii vor veni doar atunci când vor fi chemaţi cu clopoţelul.

În plus, atunci când fac rezervările, cuplurile trebuie să ofere detalii despre evenimentul pe care îl sărbătoresc pentru că masa festivă va avea o temă aleasă de cuplu.

La sosire, îndrăgostiţii vor fi întâmpinaţi cu 50 de lumânări aprinse, iar meniul oferit va fi unul personalizat. Pentru o asemenea experienţă, doritorii trebuie să plătească 250 de euro şi să facă rezervări cu câteva luni înainte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cină de neuitat pentru îndrăgostiţi, departe de ochii lumii! Un restaurant din centrul Italiei vine cu ideea inedită (VIDEO)