Antena Meniu Search
x

Un restaurant din Franţa, la un pas de închidere, după ce a afişat la intrare "Hamas Tacos". Poliţiştii i-au spus patronului să închidă imediat semnul luminos

Un restaurant din Franţa, numit Chamas Tacos, a fost la un pas de închidere, după ce afişajul luminos al acestuia s-a stricat, transformându-se în Hamas Tacos, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 17:41

Un restaurant din Franţa, la un pas de închidere, după ce a afişat la intrare "Hamas Tacos". Poliţiştii i-au spus patronului să închidă imediat semnul luminos - Twitter

Scena a fost filmată şi încărcată pe reţeaua socială Tik Tok unde a avut peste 1,3 milioane de vizualizări. Miercuri seară, mai mulţi poliţişti au intervenit în localul de fast-food. "Dacă o laşi aşa în seara asta, mâine vei avea (decizie de) închidere administrativă", poate fi auzit unul dintre poliţişti pe înregistrare. "Nu vrei să înţelegi imediat, te facem noi să înţelegi", continuă el pe un ton ameninţător.

Restaurantul, la un pas să fie închis 

Poliţiştii au rămas aproape o oră în localul de fast-food, până când managerul, absent când au sosit, a venit să stingă firma de neon ce afişa accidental numele grupării islamiste responsabilă de atacul mortal din 7 octombrie împotriva Israelului.

"Poliţia a intervenit pentru că vecinii, clienţii sau trecătorii au semnalat problema", a confirmat primăria pentru AFP, asigurând că "niciun ales, nici primarul, nu a trimis poliţia municipală".

La solicitarea AFP, grupul de restaurante fast-food "Chamas Tacos" a precizat că firma buclucaşă va fi reparată în cursul zilei de vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un restaurant din Franţa, la un pas de închidere, după ce a afişat la intrare "Hamas Tacos". Poliţiştii i-au spus patronului să închidă imediat semnul luminos