Antena Meniu Search
x

Un restaurant din Londra serveste mancarea cu ajutorul unor elicoptere special create

Servit din zbor, sushi-ul este mai savuros. Asta vor sa demonstreze proprietarii unui restaurant cu profil japonez din Londra care se pot lauda ca au primii chelneri robotizati din capitala. Oamenii au investit in cateva mini-elicoptere, controlate prin telecomanda, ce servesc mancarea la mese, pe calea aerului

Vezi și

"Dotati" cu patru elice si controlati cu ajutorul Ipad-ului, chelnerii viitorului pot atinge pana la 40 de kilometri pe ora. Sushi, hamburgeri sau chiar sucuri, nimic nu este imposibil de transportat de noii angajati ai restaurantului. Cel mai important insa, livrarea este mult mai rapida si chiar amuzanta. “Cand am comandat, nu mi-am imaginat ca atunci cand o sa primesc comanda, aceasta o sa zboare. A fost uimitor! A fost neobisnuit, o experienta desprinsa parca dintr-un roman science-fiction”, a spus un client.

Deocamdata, restaurantul are la dispozitie doua astfel de aparate, facute la comanda. Iar alte doua variante imbunatatite sunt in lucru. “Este vorba numai despre inovatie. La asta se reduce sushi-ul. Sa promovezi un concept clasic, intr-un mod cu totul nou, neobisnuit”, a declarat Robin Rowland.

Conducerea spera ca, pe viitor, sa inlocuiasca total chelnerii umani, iar mancarea sa poata fi trimisa la mese direct in bucatarie. Fara sa mai fie nevoie ca aparatele sa fie supravegheate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un restaurant din Londra serveste mancarea cu ajutorul unor elicoptere special create