Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român aflat în arest la domiciliu, în Italia, a sărit să-i bată pe poliţiştii care au mers să-l verifice

Un român de 31 de ani, stabilit în Italia, a ajuns în închisoare, după ce a provocat două scandaluri monstru într-un interval de câteva zile.

de Cristi Ioniţă

la 30.11.2020 , 16:08

Românul implicat în acest caz are 31 de ani Poliţiştii intenţionau să verifice dacă românul este la domiciliu - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Românul implicat în acest caz are 31 de ani.
  • Românul a fost plasat în arest preventiv.

Românul, identificat drept C. D. şi stabilit la Ferrara, a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a provocat un scandal în familie, pe fondul consumului de alcool.

Conform Il Resto del Carlino, nu a fost suficient pentru ca românul să se potolească.

După câteva zile de la incidentul respectiv, poliţiştii au mers la român acasă pentru a verifica dacă acesta respectă regulile impuse.

Articolul continuă după reclamă

Acţiunea l-a enervat la culme pe român, care a sărit să-i bată pe oamenii legii.

Gestul i-a fost fatal, magistraţii decidând să schimbe mandatul de arest la domiciliu într-unul de arest preventiv, astfel că românul a ajuns în închisoare.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un român aflat în arest la domiciliu, în Italia, a sărit să-i bată pe poliţiştii care au mers să-l verifice