Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un român de 20 de ani aproape şi-a ucis tatăl, după ce a adormit la volan. Bărbatul a fost aruncat prin parbriz, după ce maşina a lovit un parapet, în Austria

Un român în vârstă de 51 de ani a fost grav rănit într-un accident rutier pe autostrada Innkreis (A8) în apropiere de Haag am Hausruck în AUstria. Bărbatul stătea în mașina fiului său când acesta a părăsit brusc drumul după ce a aţipit la volan.

de Redactia Observator

la 19.10.2023 , 17:20

Incidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de 17 octombrie. Maşina s-a izbit cu putere de un parapet de pe marginea autostrăzii. Tatăl băiatului nu purta centura de siguranță și a fost catapultat prin parbriz. Grav rănit, acesta ar fi rămas imobilizat la câțiva metri în fața mașinii. Un alt pasager, român de 23 de ani a fost şi el rănit în impact.

Tatăl băiatului a supravieţuit impactului dar a fost transportat cu răni la grave la spital. Atât şoferul, cât şi celălalt tânăr au fost duşi la spital pentru îngrjiiri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Ştiri externe » Un român de 20 de ani aproape şi-a ucis tatăl, după ce a adormit la volan. Bărbatul a fost aruncat prin parbriz, după ce maşina a lovit un parapet, în Austria