Antena Meniu Search
x

Românul care acum 20 de ani a fost Mister Germania a tras în poliţişti şi a făcut circ la tribunal, după ce şi-a declarat propriul stat

După ce a a cucerit Germania, acum 20 de ani, cu frumuseţea sa, un român revine pe prima pagină a ziarelor.

Vezi și

După ce a a cucerit Germania, acum 20 de ani, cu frumuseţea sa, un român revine pe prima pagină a ziarelor. Adrian Ursache e cercetat pentru că a împuşcat un poliţist. Motivul invocat de român: locuinţa sa este un stat separat de Germania, iar poliţiştii se aflau acolo ilegal.

E momentul în care, înconjurat de mai bine de 200 de poliţişti, Adrian Ursache deschide focul. Răneşte un agent şi e, la rândul lui, lovit de gloanţe. În jurul casei sale, sunt scene şocante, cu membrii forţelor de ordine care îi arestează pe toţi cei din apropierea locuinţei. 

Şi nu e prima oară când Adrian Ursache şochează opinia publică din Germania. În 1998, pe când avea doar 24 de ani, Adrian a câştigat titlul de Mister Germania. A trecut apoi la islamism pentru a se putea căsători cu logodnica sa, şi ea model de meserie, cu care are doi copii. 

Problemele românului au început în 2014, când şi-a declarat reşedinţa din oraşul Reuden drept "Statul Ur". Este adeptul ideologiei imperialiste şi nu recunoaşte existenţa Republicii Federale Germania. După ce a refuzat să îşi plătească impozitele şi a primit nenumărate amenzi, autorităţile au intervenit în forţă pentru a-l evacua. 

Spectacolul nu s-a încheiat nici când fostul model a ajuns la tribunal. Adrian Ursache şi-a pierdut de mai multe ori cumpătul, l-a insultat pe judecător şi l-a concediat pe unul dintre avocaţii apărării. Până la urmă a fost dat afară din sală. Românul riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Românul care acum 20 de ani a fost Mister Germania a tras în poliţişti şi a făcut circ la tribunal, după ce şi-a declarat propriul stat