Antena Meniu Search
x

Un român din Besancon a fost arestat, după ce cei cinci copii ai surorii lui s-au dus la şcoală răniţi şi plini de vânătăi. Şi soţia lui a fost ridicată de poliţie

Un român din Besancon a fost arestat miercuri, după ce profesorii au alertat poliţia că cei cinci nepoţi ai acestuia, toţi copiii surorii lui mai mari, au ajuns

Un român din Besancon a fost arestat miercuri, după ce profesorii au alertat poliţia că cei cinci nepoţi ai acestuia, toţi copiii surorii lui mai mari, au ajuns la şcoală răniţi şi plini de vânătăi. Alături de bărbat a ajuns în custodia poliţiei franceze şi soţia sa.

În vârstă de 38 de ani, bărbatul care nu are copii, şi-a chemat sora de 47 de ani în Franţa, în urmă cu câteva luni. Aceasta a venit împreună cu cei cinci copii ai ei: doi gemeni de 5 ani, un băiat de 7 ani, o fată de 9 ani cu handicap şi un alt băiat de 11 ani. Cu toţii au locuit în casa unchiului şi a soţiei acestuia, şi ea româncă.

Numai că bărbatul le pregătise un iad rudelor sale. Şi-a bătut crunt sora, pe care a obligat-o apoi să cerşească, iar pe nepotţi îi tortura zilnic. Cei mari au mers la şcoală şi profesorii au alertat procuratura şi poliţia, când i-au văzut cu feţele stâlcite şi pline de vânătăi.

Comisarul Charly Kmyta, cel care conduce investigaţiile în acest caz, a declarat presei că micuţii erau bătuţi cu cureaua, înfometaţi şi izolaţi în întuneric, trimişi la cerşit şi terorizaţi de unchiul lor. Complice la toate aceste atrocităţi era soţia acestuia.

Cei cinci copii au fost luaţi în grija asistenţei sociale, în vreme ce poliţia a mai deschis o anchetă care vizează mai mulţi români din zona Becancon. Se pare că a devenit o practică a comunităţii româneşti de a cere taxă de protecţie noilor veniţi din ţară, care sunt practic exploataţi de cei care îi cheamă şi îi găzduiesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Stiri externe » Un român din Besancon a fost arestat, după ce cei cinci copii ai surorii lui s-au dus la şcoală răniţi şi plini de vânătăi. Şi soţia lui a fost ridicată de poliţie