Antena Meniu Search
x

Un rus a furat 53 de telefoane iPhone nou-nouţe din magazinul în care lucra. Omul era în prima lui zi de muncă

Un bărbat din Rusia a furat nu mai puţin de 53 de telefoane iPhone din magazinul în care lucra. Omul fusese angajat în urmă cu o zi.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 08:10

Un rus a furat 53 de telefoane iPhone nou-nouţe din magazinul în care lucra. Omul era în prima lui zi de muncă
- lenta.ru

Potrivit lenta.ru, bărbatul are 44 de ani şi folosise acte false pentru a se angaja ca manager de vânzări la un magazin de electrocasnice din Moscova. La o zi după ce a fost angajat, adică în prima zi de muncă, rusul a venit mai devreme la muncă decât colegii săi şi s-a apucat de treabă. A umplut o valiză mică şi mai mulţi saci cu zeci de telefoane noi şi a plecat cu prada.

Paguba se ridică la 3 milioane de ruble

Omul ştia că este filmat de camerele de supraveghere, dar nu i-a păsat. A încercat preţ de câteva secunde să doboare o cameră de supraveghere cu un mop, dar când a realizat că n-are sorţi de izbândă, a început să-şi planul în practică. Pe lângă cele 53 de telefoane, omul a luat şi 53.000 de ruble (n.red. 570 de dolari) şi a plecat liniştit din magazin. Tocmai pentru că nu a făcut niciun efort pentru a-şi ascunde identitatea, poliţia i-a dar rapid de urmă.

Bărbatul s-a îndreptat spre Sevastopol, oraşul său natal, acolo unde a şi fost reţinut de poliţia rusă. Poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din pagubă, dar bărbatul le-a declarat că a reuşit să vândă câteva zeci de telefoane pe drumul său dintre Moscova şi Sevastopol. Poliţia a deschis un dosar penal de numele său. Conducerea magazinului estimează că pierderile se ridică la aproximativ 3 milioane de ruble, adică 32.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un rus a furat 53 de telefoane iPhone nou-nouţe din magazinul în care lucra. Omul era în prima lui zi de muncă