Antena Meniu Search
x

Video Un rus care trăiește în Ucraina mustră soldații lui Putin ca pe niște copii: ”Ce naiba căutați aici? Nu aveți probleme de rezolvat în țara voastră?”

Un bărbat în vârstă a fost filmat când confruntă un grup de soldați ruși, la Melitopol, în Ucraina. Pe un ton autoritar, bărbatul îi întreabă ce caută în țara altora și dacă nu cumva au de rezolvat propriile lor probleme în Rusia.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.02.2022, 18:56

Vezi și

Reporterul turc Ragip Soylu a distribuit videoclipul prin intermediul contului său de Twitter și a spus că bărbatul le vorbea soldaților de parcă ar fi fost copii. „Bunicul îi mustră pe soldații ruși din Melitopol de parcă ar fi copii. — Și eu sunt rus. Nu aveți probleme la voi în țară?” a scris Solyu pe Twitter.

Bărbatul, care este de origine rusă, le-a spus soldaților ruși că sunt ca niște păpuși și că este dezgustat de războiul declanșat în Ucraina.

”Ce naiba căutați aici? Și eu sunt rus, dar trăiesc în această țară. Tu ai țara ta, noi o avem pe a noastră. Nu aveți probleme în țara voastră de rezolvat? Sunteți cu toții bogați acolo, ca în Emirate? Sunteți doar niște păpuși”, a spus el, potrivit unei traduceri postate de reporterul independent Olga Tokariuk pe Twitter.

A treia zi de război în Ucraina

Încă de la primele ore ale zilei de sâmbătă, lupte grele s-au dat în suburbii şi chiar pe străzile Kievului. Mai multe explozii s-au produs sâmbătă dimineaţă în diverse zone din oraș. Preşedintele Zelenski a rămas în capitală, împreună cu guvernul. Sâmbătă dimineața, acesta a transmis că poporul ucrainean "nu va depune armele". Rușii susțin că au cucerit orașul Melitopol, iar în Kiev, un bloc de locuințe a fost lovit de o rachetă de croazieră.

Președintele Volodimir Zelenski a transmis populației că "nu ne predăm" și că armata ucraieană controlează Kievul. Ministerul Sănătății anunță un prim bilanț al războiului: 198 de morți și 1.115 răniți

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un rus care trăiește în Ucraina mustră soldații lui Putin ca pe niște copii: ”Ce naiba căutați aici? Nu aveți probleme de rezolvat în țara voastră?”