Antena Meniu Search
x

Un sinistru joc social a determinat patru adolescente să se sinucidă în ultima lună. Alte trei au încercat, dar au fost salvate

Poliţia rusă investighează sinuciderea a patru adolescente la începutul acestei luni şi crede că toate şi-au luat viaţa determinate de un sinistru joc social numit Blue Whale. 

Poliţia rusă investighează sinuciderea a patru adolescente la începutul acestei luni şi crede că toate şi-au luat viaţa determinate de un sinistru joc social numit Blue Whale. 

Două liceene de 15 şi 16 ani s-au aruncat de pe un bloc cu 14 etaje, o alta de 15 ani de pe unul cu 5 etaje, iar o a patra, 14 ani, a murit lovită de un tren. Detectivii cred că toate aceste sinucideri fac parte din sarcinile primite de adolescente într-un sinistru joc social online, Blue Whale.

Yulia Konstantinova, 15 ani, a lăsat un mesaj pe reţelele de socializare, "Sfârşit", imediat după ce postase o fotografie cu ea şi o balenă albastră (blue whale), iar prietena ei, Veronika Volkova, 16 ani, a scris: "sensul e pierdut, sfârşit", chiar înainte să îşi ia viaţa.

Pe acelaşi subiect

Surse ruseşti susţin că poliţia a reţinut doi adolescenţi care se aflau la locul în care au căzut de pe bloc adolescentele şi au filmat totul.

Poliţia a descoperit legături ale sinucigaşelor cu grupul social online Blue Whale, şi, de asemenea, a descoperit că la Krasnoyarsk, în februarie, alte trei adolescente care făceau parte din acest grup au încercat să se sinucidă, dar au fost salvate.

Membri grupului social primesc sarcini cât se poate de sinistre de la administratorul, încă neidentificat, al grupului, cum ar fi scrierea cu obiecte ascuţite, pe corp a unor litere, sau desenarea, îna celaşi mod, a unor simboluri animalice.

Poliţiştii cred că printre sarcini este şi aceea de ase sinucide.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un sinistru joc social a determinat patru adolescente să se sinucidă în ultima lună. Alte trei au încercat, dar au fost salvate