Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un șofer beat a ucis un tată militar și pe fiica lui de 8 ani, după ce i-a spulberat pe un drum din Ucraina. Mama a suferit un AVC când a aflat că fetița ei nu mai e

Familie distrusă pe un drum din regiunea Kirovohrad, în Ucraina. Un ofițer militar în vârstă de 40 de ani a murit pe loc, iar fetița lui de 8 ani s-a stins la spital, după ce o Skoda Fabia condusă de un șofer beat i-a spulberat pe contrasens. Mama copilei, rănită în accidentul de groază, a suferit un AVC când a aflat că fiica ei nu mai este.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.09.2023, 09:44

Mai erau doar câteva zile până când Ulyana Spaschuk, în vârstă de 8 ani, din satul Dmytrivka, regiunea Poltava, trebuia să meargă la școală, în clasa a III-a. Tatăl ei, ofițerul Mykola Spaschuk, aflat în permisie, a decis să-și ia fiica și pe soția Olena și să meargă în vestul Ucrainei, la părinți, pe care nu-i mai văzuse de ceva vreme. 

Pe 26 august, familia se întorcea acasă. Mykola conducea o Skoda Octavia Tour, Olena stătea lângă el pe scaunul pasagerului, iar Ulyana era în spate, în spatele tatălui ei. Accidentul s-a petrecut seara târziu, la aproximativ 22.30, pe autostrada Stryi - Izvarine, în apropiere de Pyatykhatok. O Skoda Fabia condusă de un șofer beat a intrat pe contrasens și i-a izbit în plin. "Mama își amintește că se uita la parbriz când a văzut deodată lumina îndepărtată a unei alte mașini, apoi a simțit lovitura", povestește fiica cea mare a cuplului, Anastasia Spaschuk, potrivit Obozrevatel.

Din cauza impactului puternic, mașina militarului a zburat într-un șanț și s-a răsturnat. Ofițerul a murit pe loc, în timp ce Olena și fiica ei au fost aduse la Spitalul Regional de Copii. Femeia își amintește că Ulyana avea ochii deschiși și respira. Fetița a fost internată la terapie intensivă, însă, câteva minute mai târziu, medicul a ieșit și i-a spus Olenei că micuța ei a murit. În acel moment, femeia a suferit un accident vascular cerebral, fiind internată la ATI. 

La locul accidentului au fost găsite cutii de bere și chipsuri

În prezent, șoferul vinovat de tragedie, Yuriy S., în vârstă de 30 de ani, este reținut pentru două luni fără cauțiune.  

Potrivit anchetatorilor, bărbatul conducea în stare de ebritate când a intrat cu mașina pe contrasens. El riscă închisoare de la 7 la 12 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Un șofer beat a ucis un tată militar și pe fiica lui de 8 ani, după ce i-a spulberat pe un drum din Ucraina. Mama a suferit un AVC când a aflat că fetița ei nu mai e