Antena Meniu Search
x

Un soldat francez şi-a cerut iubita în căsătorie chiar în timpul paradei de Ziua Naţională

Un soldat francez şi-a cerut iubita în căsătorie chiar în timpul evenimentelor organizate cu prilejul Zilei Naţionale a Franţei, care s-au desfăşurat astăzi, la Paris.

de Redactia Observator

la 14.07.2021, 14:44

Cererea de căsătorie a avut loc chiar lângă Arcul de Triumf din Paris
Cererea de căsătorie a avut loc chiar lângă Arcul de Triumf din Paris - Twitter Armée de Terre

Fericitul eveniment s-a desfăşurat pe Champs-Elysees, la doar o aruncătură de băţ de Arcul de Triumf, cu puţin timp înainte de începerea oficială a paradei organizate cu ocazia zilei de 14 iulie, potrivit Le Figaro. Un soldat care purta uniforma şcolii militare Coëtquidan a îngenunchiat în faţa logodnicii sale şi a cerut-o în căsătorie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Franţa sărbătoreşte astăzi Ziua Naţională

Entuziasmată şi extrem de emoţionată tânăra a raspun "Da!", spre fericirea oamenilor prezenţi, dar şi a colegilor care au aclamat şi au aplaudat întreaga scenă. Armata franceză a transmis ulterior pe Twitter un mesaj prin care îşi felicita colegul pentru aeastă iniţiativă.

„Echipele noastre au discutat cu el și au fost impresionate de povestea lui. Au mers să-i caute iubita de cealaltă parte a gardului, astfel încât să o aducă pentru ca el să poată face cererea în căsătorie”, precizează armata franceză.

Defilarea de la 14 iulie, de Ziua Naţională a Franţei se desfăşoară anul acesta ca înainte de pandemie. La eveniment iau parte 5.000 de participanţi - 4.300 de militari pedeştri, 73 de avioane,24 de elicoptere, 221 de vehicule şi 200 de cai din Garda Republicană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un soldat francez şi-a cerut iubita în căsătorie chiar în timpul paradei de Ziua Naţională